Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Header 04 Header 05 Header 10 Header 11

Met GelrePas voordelig naar het Airborne Museum
dinsdag 5 januari 2016


Het Airborne Museum wordt jaarlijks door veel inwoners van Gelderland bezocht en daarom wil het museum ook inwoners uit de omgeving met een krappe beurs in de gelegenheid stellen een bezoek te brengen aan het museum. Door aan te sluiten bij dit goede initiatief van zeven gemeenten wordt het culturele aanbod voor GelrePas-houders verder uitgebreid.

Korting entree Airborne Museum met GelrePas
GelrePas-houders kunnen in 2016 van januari t/m maart en van oktober t/m december op vertoon van hun pas en tegen inlevering van de betreffende coupon het Airborne Museum ‘Hartenstein’ met 50% korting bezoeken. 

Actievoorwaarden
- de korting geldt op het reguliere tarief van een toegangskaartje
- de korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties
- de korting geldt op vertoon van de GelrePas en tegen inlevering van coupon 21. Op de achterzijde van de coupon wordt het nummer van de GelrePas ingevuld.
- de korting is geldig in de maanden januari, februari, maart, oktober, november en december 2016

GelrePas
De GelrePas is gratis voor mensen die een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook zij die een ander inkomen ontvangen, tot ten hoogste 120% van de bijstandsnorm, kunnen voor de pas in aanmerking komen. De gemeenten Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Westervoort en Zevenaar zijn hierbij aangesloten. Met de GelrePas kunnen zij tegen flinke kortingen meedoen aan diverse activiteiten zoals een museum bezoeken, het volgen van cursussen, bezoek aan theater of concert of lid worden van een sportvereniging. Meer informatie op www.gelrepas.nl

Nieuwe ZondagenBestel online tickets