Help for Heroes bezoekt het Airborne Museum!
vrijdag 14 juni 2013

Op donderdag 20 juni brengt HELP for HEROES 4x4 European Rally net als voorgaande jaren een bezoek aan het Airborne Museum. Wij zijn verheugd hen weer te mogen ontvangen!

Deze twaalfdaagse rally door zeven landen heeft één belangrijk doel: het inzamelen van geld voor het goede doel. Dat zijn militairen van het Verenigd Koninkrijk die gewond zijn geraakt in Irak of Afghanistan. Naast het Airborne Museum doen zij ook de begraafplaats aan en is ‘Hells Highway’ onderdeel van hun route. Dit evenement is geen race maar het is een avontuur met een militaire geschiedenis. Het doel is om de verhalen te vertellen van de 1944 - 1945 Allied Invasion door Europa.

Tim Price-Bowen, de organisator van de rally zegt het volgende: ons bezoek aan het Airborne Museum en de regio Arnhem is een belangrijk element van de tocht. De opoffering van de burgers en de geallieerden mag nooit vergeten worden…

De organisatie heeft sinds 2010 al meer dan £ 600.000 (meer dan €700.000) ingezameld. De ruim veertig 4x4's en hun bemanningen zullen tussen 10:00-11:00 uur bij het museum zijn. Kom gerust een kijkje nemen!

Voor informatie over Help for Heroes: www.h4hrally.co.uk