De jaarlijkse etalagewedstrijd
maandag 1 juli 2013

In Oosterbeek is het altijd traditie geweest dat de ondernemers in de maand september de etalages een uitstraling gaven die de Engelse en Poolse bezoekers een blik van herkenning en erkenning gaven. Ook de Utrechtseweg is elk jaar versierd met de Pegasus vlag en gelukkig hangen hier en daar ook Engelse en Poolse vlaggen.

Om deze sfeer te stimuleren wordt er opnieuw een etalagewedstrijd georganiseerd om die uitstraling weer zo goed mogelijk neer te zetten. Deze wedstrijd draait primair om eigen creativiteit en niet om geleende rekwisieten van het museum neer te zetten.  Het moet vooral onze (geallieerde) toeristen, maar ook het winkelend publiek laten zien dat wij dankbaar zij voor de verkregen vrijheid. Op veel manieren kan dat gevoel overgebracht worden. Dus iedereen kan hieraan mee doen.

In de afgelopen jaren is de prachtige wisselbeker gegaan naar L4 Interieur & Decoratie (2009), Fiets Expo (2010), Kapper Ruigendijk (2011) en Stoer (2012). Word jij de volgende?

Namens het Airborne Museum ‘Hartenstein’ en Airborne Feelings, september 1944 kunnen de volgende prijzen beschikbaar worden gesteld:
·         1e prijs: wisselbeker een jaar in bruikleen en ontvangst in het museum voor 15 genodigden (klanten?) voor een rondleiding met gids en een borrel na afloop.
·         2e prijs:          10 toegangsvouchers museum
·         3e prijs:          6 toegangsvouchers museum
·         Alle deelnemers 2 toegangsvouchers museum

Voorwaarden: de etalages moeten vanaf 1 t/m 25 september de bedoelde ‘Airborne’ uitstraling hebben. De jury zal in die periode tot haar oordeel voor de prijzen komen.

Aanmelden: niet verplicht, maar wel gemakkelijk om niet overgeslagen te worden bij de beoordeling: via de e-mail: ph.tirion@wxs.nl voor 24 augustus 2013.

Informatie: Paul Tirion, mobiel: 06 22 434 677